Pasākumi augustā

Augusts stāv pie sliekšņa ar krāšņu sauli un vasaras pilnbriedu. Sagaidīsim gan zvaigžņu lietu, gan citas brīnumainas parādības. Ir vērts atnākt un to piedzīvot……

Otrdien, 5. Augustā pl 10 00  – darbnīca “Sievietes loma Latvijas lauku sētā” kopā ar starptautiskā projekta “Core”dalībniekiem( Rumānija, Turcija, Norvēģija, Itālija, Lietuva)
Piektdien, 8. Augustā  – “Radošās mājas”  10 00 nodarbība kopā ar Elgu Vuškāni. Ar šo nodarbību atklājam  ciklu – jauna dzīve interjera priekšmetiem, skaists mājas iekārtojums ar pašu rokām un vienkāršiem līdzekļiem. Šis nodarbību cikls turpināsies līdz pat nākamā gada noslēgumam.
Pirmdien, 11. Augustā  pl. 20 00 –  Romantiski dārza svētki un zvaigžņu lietus svinēšana! Ievērojiet – šis ir vēla vakara pasākums, jo – dienas laikā taču zvaigžņu lietu neredz. Pasākums notiks brīvā dabā, tur arī skatīsimies Initas Šteinbergas sagatavoto prezentāciju “Amsterdamas skaistākie dārzi” un nogaršosim pašceptas kūkas. Ierašanās uz šo pasākumu – garās, puķainās kleitās un cepurēs Un, protams, jāņem līdzi mājas kūka, lai būtu, ko nogaršot.
Otrdien , 12. Augustā un trešdien, 13. Augustā – Dārza viesības projektā “Jumis” iesaistītajās ģimenēs.( Izbraukumi uz sētām, kuras pavasarī šī projekta ietvaros saņēma sēklas un stādus)
Otrdien, 19. Augustā, pl. 10 00 – Radošā darbnīca Solvitas Kukles vadībā.
Piektdien, 22. Augustā pl. 10 00 – Veselības vingrošana Jurgitas Grubertes vadībā. Arī veselības vingrošanas nodarbību cikls ir jaunums, kas turpināsies līdz nākamā gada beigām.
Piektdien, 22. Augustā pl. 12 00 – “Stārķīša svētki” – šis pasākums ir veltīts pašiem mazākajiem mūsu organizācijas apmeklētājiem, kā arī tuvākās un tālākās apkārtnes mazuļiem. Viņus iepriecinās biedrības “Abra” ( Krustpils novads) bērnu rotaļu laukums – batuts, krāsainās bumbas un daudzas citas spēles. Māmiņām,  tētiem, vecmāmiņām un kaimiņiem  sarūpēsim cienastu biedrības brīvdabas virtuvītē, savukārt, stārķiem pirms aizlidošanas parādīsim, kā izskatās bērni – lai viņi zinātu, kas nākampavasar jāatnes
Otrdien un trešdien, 26. Un 27. Augustā  no pl. 10 00 – Ražas sezona! To atklās nodarbība  “Veselīgi ziemas krājumi”  Līgas Jurķes vadībā.
Pastāv iespēja, ka pasākumu norises laiki var mainīties…….ja rodas šaubas, tad labāk piezvanīt Ievai – 29548967
Par interesanto dzīvi augusta mēnesī mums jāpateicas – Sabiedrības Integrācijas fondam, kas atbalsta projektus “Sabiedrības līdzdalības resursi lauku teritoriju attīstībā” un “Dabas resursi sociālās dzīves kvalitātes uzlabošanā “Jumis”, kā arī Borisa un Ināras Teterevu fondam, kas atbalsta tikko uzsāktu projektu “Sēlijas sieviete staro” .