Projekta noslēguma seminārs

Piektdien, 7. decembrī pl. 14 00  Kalna pagasta kultūras namā  notiks projekta “Jēkabpils novada biedrību kapacitātes paaugstināšana sociālajā jomā “Pasniedz roku!” noslēguma seminārs.

” IZVEIDOT ZVAIGZNĀJU”

Semināra programmā:

Paveiktā zvaigznājs:

2012. gada sasniegumi

– Projekta „Jēkabpils novada biedrību kapacitātes stiprināšana sociālajā jomā „Pasniedz roku!” rezultātu izvērtēšana.

– LEADER programmas projektu laika periodā no 2007. – 2013. gadam rezultātu izvērtēšana; nevalstiskā sektora un pašvaldības īstenotie projekti.

Nākotnes zvaigznājs:

–          Plāni un ieceres 2013. gadam; sapņi tālākai nākotnei;

–          Ierosinājumi pašvaldības atbalsta pasākumu uzlabošanai;

–          Ierosinājumi LEADER programmas nākamajam plānošanas periodam.

Draudzības un prieka zvaigznājs –

Koncerts un saviesīgas sarunas pie galdiņiem.

Savās telpās mūs laipni uzņems Kalna pagasta biedrība „Cerību logi”. Uz pasākumu aicinām Jēkabpils novada pašvaldības pārstāvjus un, galvenokārt –  visas čaklās un aktīvās Jēkabpils novada biedrības – „Dzīves prasmes” un „Pavadiņu” no Dunavas pagasta, Dignājas mazpulkus,  Sporta klubu „Slīterāni”, daudzbērnu ģimeņu apvienību „Dzīpariņš”  no Dignājas pagasta, „Ūdenszīmes” un „Pūpolu” no Rubenes pagasta, „Noskaņu” un „Sēļu pūru” no Zasas pagasta, „Ābeļziedu” no Ābeļu pagasta, „Mārtiņa Fondu” no Kalna pagasta, „Akāciju plus” no Leimaņu pagasta, „Dzīvības koku”, kas uzsācis Dignājas muižas atjaunošanu, kā arī Slates radošo dāmu klubiņu un Liepu bibliotēkas aktīvās meitenes. Tāpat – gaidīsim ikvienu cilvēku, kurš vēlas piedalīties kādā biedrībā vai iniciatīvas grupā.

Kas jāsagatavo dalībniekiem?

–          Katrai biedrībai –  ne vairāk kā 10 minūšu ilgs stāstījums par saviem sasniegumiem 2012. gadā, kā arī – realizētajiem LEADER projektiem.

–          Trīs saujiņas ar zvaigznēm – viena ar šī gada nozīmīgākajiem sasniegumiem; otra – ar realizētajiem LEADER projektiem; trešā – ar nākotnes iecerēm un sapņiem. Zvaigznes var būt ļoti dažādas, taču – uz tām jābūt izlasāmai īsai informācijai par paveikto, projektiem un sasniegumiem.

–          Kaut kas garšīgs groziņā. Kafiju, tēju un vēl šo to cienastam nodrošinās arī pasākuma organizatori.

Jautājumus par pasākuma norisi var uzdot Sandrai Vecumniecei – t. 26824411 un Ievai Jātniecei – t. 26167960

Pasākuma norisi atbalsta:

Jēkabpils novada pašvaldība


Eiropas Sociālais fonds projekta „Jēkabpils novada biedrību kapacitātes stiprināšana sociālajā jomā „Pasniedz roku!” ietvaros. Projektu īsteno biedrība „ Ūdenszīmes” , sadarbībā ar biedrībām „ Dzīves prasmes”, „Cerību logi” un nodibinājumu „ Mārtiņa Fonds” . 92% no Projekta finansē Eiropas Savienība ar Eiropas Sociālā fonda starpniecību. Apakšaktivitāti administrē Valsts Kanceleja sadarbībā ar Sabiedrības integrācijas fondu.