ZIEMASSVĒTKU SEZONA KALDABRUŅĀ IR SĀKUSIES……



Projekta   “Sabiedriskās līdzdalības resursi lauku teritoriju attīstībā” ietvaros biedrība „Ūdenszīmes” organizē arī tik sirsnīgu pasākumu kā Ziemassvētku sezona. Tās pasākumi ir ļoti daudzveidīgi – gan pēc satura, gan pēc formas.

Svētki sākas ar eglīti –un tā jau ir uzstādīta Kaldabruņas kalnā, pateicoties uzņēmīgu cilvēku neatlaidībai aukstā un vējainā dienā. Aicinām visus nākt ar saviem rotājumiem, un atgādinām – tradīcija turpinās! Tātad – uzliekot rotājumu šajā eglītē, noteikti vajag kaut ko vēlēties. Kurš uzkārs savu rotājumu augstāk, tam ir vairāk cerību uz vēlmju piepildījumu. Tāpat – iespaidīgāks noteikti būs pašgatavots rotājums, vai arī tāds, kas tumsā spīd.Šogad varam priecāties par to, ka eglīte būs krāšņa arī tumšajā laikā, jo mākslinieks Jānis Spēks, izmantojot neparastākus tehniskos risinājumus, to izrotās ar speciāli pasūtītām diodēm.

SVĒTKU SEZONAS PASĀKUMI KALDABRUŅAS SKOLĀ:

10. decembrī pl 10 00 –  NOVADA NEVALSTISKO ORGANIZĀCIJU 2013. GADA FORUMS.

PASĀKUMA PROGRAMMĀ:

  • ATSKATS UZ 2013. GADA NOTIKUMIEM.
  • AUGŠZEMES LAUKU NVO APVIENĪBAS dibināšana, statūtu apstiprināšana, valdes vēlēšanas;
  • 2014. GADA PLĀNI. NVO sektora Ilgtermiņa attīstības plāna pamatprincipu apstiprināšana.
  • NVO darinājumu izstādes – tirdziņa atklāšana.
  • Darbs grupās – 2014. Gada darbības aktualitātes neformālā gaisotnē- sarunas, kafija, adventes laika sveces un labā noskaņa.

Uz šo pasākumu laipni aicinām visus interesentus – gan tos, kuri jau ir aktīvi biedrību biedri, gan arī tos, kuri vēl plāno par tādiem kļūt! Tāpat – priecāsimies par viesiem no kaimiņu novadiem, iestādēm, zemnieku saimniecībām, daudzdzīvokļu mājām un viensētām, atnāciet!

NO 10. DECEMBRA LĪDZ 14. DECEMBRIM – darbosies  Ziemassvētku izstāde – tirdziņš! N;ac un iegādājies neparastas, mīļas dāvanas, tās būs izgatavojuši novada biedrību dalībnieki. Tirdziņš darbosies no 9 00 līdz 15 00. Arī tad, ja nav vēlēšanās neko pirkt, šī izstāde radīs svētku sajūtu sirdī un daudz jaunu ideju mājas izrotāšanai. Biedrības rūķi gādās par patīkamu atmosfēru un siltas tējas krūzi visiem nosalušajiem.

18. DECEMBRĪ PL. 14 00 – Ziemassvētku tirdziņš pie veikala „RUBEŅI” – to organizējam kopā ar  Rubeņu kultūras namu un Zemnieku saimniecību „Kalnieši”.

21. DECEMBRĪ PL. 12 00ZIEMASSVĒTKU EGLĪTE LIELIEM UN MAZIEM KALDABRUŅAS CILVĒKIEM!  Būs gan salatētis, gan svētku uzvedums, gan atrakcijas un kopīgs svētku galds. Par atbalstu šim pasākumam jau iepriekš sakām lielu paldies AS „Swedbank” Jēkabpils filiālei, kas jau ir sarūpējusi dāvanas visiem desmit Kaldabruņas pirmsskolas vecuma bērniem, kā arī kopīgu dāvanu visiem biedrības apmeklētājiem. Kas tā ir? Pagaidām noslēpums.Uz Ziemassvētkiem atklāsim……

Šīs sezonas laikā Kaldabruņas skolas durvis būs atvērtas katru dienu, izņemot svētdienas un pirmdienas – nāciet izgatavot apsveikumus, dekorācijas, mācīties dzejoļus un spēles! Svētkus radām mēs paši, un – ja tas tiek darīts no sirds, tad netraucēs pat sniega trūkums. Tomēr – ja sals un sniegs līdz mums atnāks, domāsim par jaunām lietām – varbūt varam izveidot slidotavu uz jaunā dīķa? Vai vismaz ragaviņu trasīti mazuļiem?

Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija. Programmu finansē EEZ finanšu instruments un Latvijas valsts